Tuesday, January 20, 2015

omega bumper-SOLD

jenama:omega
model-
tahun:1950an
keterangan: omega dress yang cantik dan harga berbaloi. enjin/caliber/movement bumper. telah diservis dan berfungsi dengan baik. enjin bumper ni biasanya orang jual rm 1500 ke atas kena pulak body gold. yang ini 1500 nego
diameter: 33mm
lugs:16mm
movement:automatic, bumper
harga:RM 1500 NEGO
CALL/SMS 0194050504










bulova concentric tripple date-SOLD

jenama:bulova
model;concentric tripple date
tahun: 1950an
keterangan: model yang jarang ada di malaysia. tak sampai 20 orang yang mungkin simpan jam ini di malaysia. tak rugi simpan, tak rugi jual. berbaloi untuk koleksi. ini yang paling mint pernah masuk dalam blog. yang paling terbaik. dial asli tanpa redial, movement dah servis berfungsi dengan sangat baik. lebih berbaloi simpan yang ini dari model high end yang biasa-biasa saja.betul, harga rm 2000 dah boleh dapat omega constellation atau tudor, tapi yang ini ingat senang nak dapat ke? hehe...tepuk dada tanya selera. boleh call/sms kalau berminat. tak beli pun takpa...boleh sembang tanya pendapat pun saya x kisah.kalau x percaya dengan apa yang dinyatakan boleh buat carian atau masuk forum.
diameter: 36mm
lugs:18mm
caliber:automatic
harga:RM 2000 NEGO
CALL/SMS 0194050504