Sunday, September 1, 2013

hamilton thin o matic SOLD

JENAMA:hamilton
MODEL:thin-o-matic
TAHUN; 1960an
STATUS: terpakai -pre-owned
KONDISI:baik
KETERANGAN;rare, thin o matic yang ke10 saya sudah dapat, yang ini dialnya sudah kekuningan dan ada sedikit terhakis (sikit je)..movement macam biasa la, microrotor. microrotor tu apa? boleh google.yang pakai microrotor sekarang adalah jenama terhebat dunia, patek philip, chopard. hamilton thin o matic jenis moden (re-edition sendiri dah tak pakai microrotor kerana kos pembiayaannya kini amat tinggi.tu sebab yang pakai sekarang hanya jenama besar dunia seperti patek philip dan chopard). jual murah jebukan mahal pun.kalau patek philip microrotor ni tak kurang dari RM 50, 000, YANG NI NAK JUAL CUMA RM 650 JE, BOLEH NEGO LAGI SIKIT.FAHAM?. nak murah gali sendiri dalam tanah
MOVEMENT/MODULE (digital):microrotor(automatic)
CASING: 10k gold filled case 35MM,LUGS 18MM
TALI/BRACELET:KULIT
harga;RM 650 nego





No comments:

Post a Comment