Wednesday, September 25, 2013

deep purple

lama dah tak berkongsi lagu kegemaran. hari ini mahu berkongsi lagu 'wasted sunset-deep purple'. sebuah lagu rock balada, terkenal di era awal 90an.....


sambil-sambil tu nak bercerita sikit..ada kawan-kawan atau pelanggan yang bertanya, abang kenapa tak turun meniaga dekat kl pada hujung minggu? bukan tak mahu kawan-kawan, tapi tak pulang modal. untung jualan bagi setiap jam bukan lah seberapa sangat. untuk ke KL at least 10 utas jam tangan laku sekali gus baru berbaloi berniaga...kos tol dan minyak pergi dan balik pun dah cecah rm 200...belum makan lagi tu...hehehe....laku belum tentu lagi, 200 dah terbang...so better berjual di blog sahaja

No comments:

Post a Comment