Tuesday, October 2, 2012

selamat datang ahli baru

 
layan lagu 'strange brew' dari trio yang hebat dalam sejarah muzik rock. yang baru kenal eric clapton dengan lagu tears in heaven kalau mengaku rock sangat boleh tutup muka dengan bantal ,kalau tak kenal band CREAM.

titoni? aku dah menjual segala jenis titoni yang pernah aku simpan berpuluh bijik dulu (20 je pun)..tiba tiba beli balik? mengurangkan ketagihan kepada model-model omega yang punyai marker seperti di atas. lagi, susah sekali nak mendapatkan titoni yang logonya besar di tepat marker 12. belilah.lagipun semua ori kecuali cermin. ricebead bracelet titoni dan crown asal titoni

seiko 6139 pepsi...asalnya aku dah ada tetapi dial hitam..

elgin lux automatic gold top

ada sedikit kesamaan dengan longines. lihat dial ,marker dan jarum

mido multifort bumper. aku pernah ada 3 biji mido multifort bumper, semuanya boysize, kecuali yang seketul ni. cukup sifat, bumper, hands biru, sub-dial dan saiz 33mm. apa lagi nak? cuma hari itu terkilan sedikit kerana tak dapat beli mido multifort gold top yang besar sikit dari yang dalam gambar ini. pun movement bumper

No comments:

Post a Comment