Thursday, January 5, 2012

urgent

aku mencari seiko yang mempunyai rupa seperti ini. kalau boleh cermin pun 4 segi sekali. tidak perlu lengkap bersama bracelet, kepala saja pun tak mengapa. bajet rm 150 ke bawah. please call/sms atau send gambar terus ke email kalau ada yang terjumpa



asalnya aku dah ada 2 biji, seiko 5, dan seiko dx...dua dua dah dijual sebab ada tangkapan lain nak masuk jaring.

inilah rupa jandaku. yang biru, seiko dx tu dah terlepas ke jb. lengkap bracelet asal. fungsi cun sungguh. yang bawah, seiko 5, berpatina, juga lengkap bracelet, dah terlepas ke selangor, kemudian ke terengganu, sekarang tak tau di mana.mesir agaknya.haha


No comments:

Post a Comment