Wednesday, October 5, 2011

kejohanan kriket mssd batu pahat bawah 11 tahun, piala dr puad zarkashi (PUAD'S CUP)

pemanas badan di hari pertama

game pertama: kumpulan F- sk seri gading vs sk ayer hitam. sk ayer hitam menang dengan 57 run berbalas 29


game kedua- group f, sk bandar ditewaskan lagi dengan sk ayer hitam 17run -14


perlawanan suku akhir- sk ayer hitam vs sk seri bandan

sk ayer hitam menang dengan 27-25. perlawanan genting dimana key player aku tetiba datang angin kus-kus

perlawanan separuh akhir- sk senggarang ditewaskan sk ayer hitam 27-26


pemanas badan menjelang final

skuad pemanas line

perlawanan akhir-ya, anak buah aku datang angin gila, bantai run sampai 67 dalam 5 overs sahaja. sk seri timbul tak terkejar bila key batsman mati by wicket.

naib johan-sk seri timbul (hijau), johan-sk ayer hitam (putih)

encik zolkanine, kepala kelab kriket sekolah aku turut hadir saat terakhir walaupun sibuk dengan tugas  lain. berbaloi dia turun hari tu.



johan!!

pemain terbaik kejohanan(best all-rounder) dan batsman terbaik kejohanan-muhamad solihin dari sk ayer hitam

tiada kata secantik bahasa, tiada bahasa dapat digambar betapa puasnya hatiku dengan pencapaian anak buahku pada musim 2011. semenjak kembali dihidupkan pada tahun 2010, prestasi pasukan kriket SK AYER HITAM agak meningkat. dan pada kejohanan terakhir untuk tahun ini, kami berjaya merangkul kejuaraan pertama yang juga pertama kali di adakan.

2 comments:

  1. Tahniah bro! Bukam senang nak latih budak sampai tahap ni

    ReplyDelete
  2. terima kasih, berbaloi aku berhitam berpanas setakat ni.hehe

    ReplyDelete