Saturday, October 29, 2011

bersidang PAH CEROH (bersidang tak sudah sudah)




di atas, koleksi yang power ni dimiliki oleh seorang sahabat dari kajang. datang ke teratak sewa aku untuk bersidang. sempat selama 2 jam saja kerana tak lama kemudian bergerak ke tempat lain kerana ada urusan. terima kasih bro zulhairi amari kerana sudi ke teratak sewaku.

antara jam yang menjadi santapan pada malam tersebut

sesi kedua, bersama blogger detik12. saudara hassan. ini kali kedua aku bertemu dia. sebelum ni di h4u di putrajaya. untuk yang kedua ini bertemu di istana hinggapnya.







abg hasan meneliti koleksi aku yang tinggal sikit. hampir separuh dari koleksi sebelum ni dah terkorban kerana membayar hantaran dua ketul penunjuk masa matang

ini bukan hotel. tapi sebahagian dari rekabentuk istana hinggap detik12. design rumah ini sepenuhnya dibuat oleh abang hassan.memang mantap. korang nak design rumah camni, boleh contact direct dengan beliau

persidangan tamat pada pukul 3.30 pagi.


projek akhir tahun dah terlaksana. secara rasminya bajet jam telah ditutup dan ditunda sehingga bulan 1 tahun depan


3 comments:

  1. Fuh, gempakla rumah Hassan tu! Boleh jadi interior designer.

    So Amar, ko tak teracun ke tengok MM300 tu? Ceritala racun apa yg ko makan.

    ReplyDelete
  2. Aku kata dah rumah tu best gila! Hahaha

    ReplyDelete
  3. auffff tertangkap sudah ketulan terakhir 2011

    ReplyDelete