Saturday, April 30, 2011

target akan datang

ingin mencari sebarang USSR/RUSSO diver. yg murah la. vostok amphibia

sebarang casio DW series yang sebegini. dulu dah ada. 1545 military, beli 2nd hand.pakai 2 hari, screen ada prblem. tukar dengan jam lain. sekarang mau carik balik.hehe..walaupun aku seorang penjual jam digital casio, tapi aku hanya ada sebiji casio FW made in japan  yang tinggal.

sebarang jam yang berciri sebegini, mempunyai subsecond bulat.

sebarang jenis timex yang di dalam bajet aku. kenangan untuk bapa

digital/jump hour.banyak orang jual, tapi harga pulak di luar bajet/orientasi. dulu dekat ijan jamlama ada sebijik, tapi terlambat bida.harap suatu hari mendapatkannya.


aku tiada lagi mensasarkan jam-jam high end dalam koleksi.ingin mempunyai seutas diver dari russia, satu digital casio, sebiji jam yang mempunyai sub-second bulat, jump hour, dan sebiji jam timex klasik. ini adalah kerana aku ingin mempelbagaikan jenis kesenian jam yang ada di dalam koleksi. kemungkinan ,pada akan datang, sebiji jam dinding dan sebiji jam meja juga dalam sasaran. AHHH....rasa mau angkat sekali gus semua, tapi nanti makan angin berulam air kosong pulak.haha....

4 comments:

  1. komen sikit..
    1. g shock 5600 mmg terbaik dan sedap pakai.
    2. jam jumping hour makin lama makin nampak best la pulak, tapi arga x bole belah..
    3. Semoga target tercapai...jgn lupa post kt blog.

    ReplyDelete
  2. sah kul; betul bro. aku g-shock, model yg tu je minat.jump hour paling murah aku pernah jumpa dekat jam lama. lambat sapu, jd disapu orang.hehe...yang lain punya jump-hour kalau x da 2-3 ratus, kita tgok je la...

    ReplyDelete
  3. amar,semasa masih bujang ni capailah segala impian!!!.

    ReplyDelete
  4. abg zul; hehe..harap-harapnye...jumpa lg bulan 6 ni bang.insyaallah.dah rindu dekat loken dgn super kinta ni.hehe

    ReplyDelete