Saturday, November 20, 2010

salam

sudah lama tidak update. perniagaan sangat perlahan, jadi lebih baik aku tumpukan pada kerja ku yang menyara hidupku setakat ini. jam-jam yang dipaparkan di dalam blog ini masih AVAILABLE kebanyakannya. jika tidak berminat, boleh melihat blog jam rakan rakan lain. link ada disediakan di dalam blog ini.KEPADA RAKAN RAKAN BLOG JAM YANG LAIN, JIKA BERKESEMPATAN , DAPATLAH MEMBUAT LINK KE BLOG AKU. SETAKAT INI HANYA ADA 3 BLOG SAHAJA YANG TELAH SUDI MELAKUKANNYA. TERIMA KASIH KEPADA DUA BLOGGER YANG JUGA SAHABAT BAIKKU.

 tentang perjumpaan para pengumpul jam di Putrajaya, insyaallah, jika kewangan dan keadaan menyokong, sampailah kesana. Buat saudara Asmar (dunia jam) dan rakan-rakan lain, tahniah kerana setakat ini program itu dah berada di landasan yang baik dan insyaallah akan berjalan dengan baik.. tentang t-shirt perjumpaan, setakat ini jika ada wang lebihan akan aku jelaskan. jika tiada , kemungkinan besar aku sekadar menatap perjumpaan di Putrajaya tu di dalam surat khabar. Apapun, ku doakan yang terbaik dan semoga semua sukses.

2 comments:

  1. Aik... lain mcm bunyinya ni? Takkan tak jadi dtg kot? Huhu

    ReplyDelete
  2. nothing to say bro.hehe..tunggu dan lihat je nanti..

    ReplyDelete